Ahogyan a ruhatárunkat, úgy a bőrápoló termékeinket is érdemes az időjáráshoz igazítani, hiszen az évszakok váltakozásával a bőr szükségletei is változnak, így a különböző környezeti hatások miatt más-más termékek, kezelések ajánlottak télen, tavasszal, nyáron és ősszel is.

E változó igényekre kínálnak hatékony megoldást a Maria Galland szépség eszenciái, melyek exkluzív hatóanyagaiknak, kellemes textúrájuknak és kényeztető illatuknak köszönhetően, tökéletes, minden igénynek megfelelő ápolást nyújtanak a bőrnek évszaknak megfelelően.

Tavasszal bőröd elsősorban hidratálást és regenerálást igényel. Ebben segít két csodás, virágos szépség eszenciánk!
A limitált kiadású friss, rózsás illatú N°009 Essence Pivoine/Mennyei bazsarózsa eszencia revitalizált ragyogást kölcsönöz bőrödnek, miközben hidratálja, frissíti, kisimítja azt. Az eredmény kicsattanóan friss, ragyogó arcbőr.
A N°002 Essence Orchidée Noire/Orchidea eszencia pedig táplálja, újjáépíti, nyugtatja a bőrödet, eltünteti a fáradtság jeleit.

Tudtad-e, hogy az egészséges bőr sokkal szebben barnul? Az egészséges, élettel teli, szép bőr eléréséhez viszont elengedhetetlen a tisztítás. Tavasz végén, nyár elején használd a tisztátalan bőrre, kitágult pórusokra hatékony megoldást nyújtó N°002 Essence Argent/Ezüst eszenciát!

Nyáron a könnyebb textúrájú, gyorsan felszívódó termékeket érdemes előtérbe helyezni, melyek nyugtatják, hidratálják, gyengéden ápolják a nap hatásainak kitett bőrt. A leégett, megviselt bőr számára igazi gyógyír a N°003 Essence Malachite/Malachite eszencia. Napozás után pedig válaszd a N°004 Essence Truffe Blanche/Szarvasgomba eszenciát, ami hidratálja és gyengéden ápolja bőrödet. Az extra hidratálás érdekében a N°009 Essence Pivoine/Mennyei bazsarózsa eszencia ebben az évszakban is ideális választás.

Ősszel érdemes revitalizáló terméket használni, hogy a bőr egy kis plusz energiához jusson a hosszú téli hónapok előtt. Ilyenkor tökéletes társ a bőrápolásban a N°006 Essence Or/Arany eszencia.

A hideg téli hónapokban – amikor a például a szél, a fagy és a beltéri száraz levegő is igénybe veszi a bőrt és ezért egyre feltűnőbbek lesznek rajta az idő előtti öregedés jelei – rendkívül fontos, hogy olyan ápoló termékeket használj, melyek hidratálják, regenerálják, értékes hatóanyagokkal töltik fel a bőrödet. A N°001 Essence Caviar/Kaviár eszencia tökéletes választás! Élvezdd a téli hónapok alatt a zafír szikrázó tündöklését, káprázatos ragyogását a N°012 Essence Sapphire/Zafír eszencia segítségével, melynek egyik legértékesebb összetevője a Zafír por.

Ne feledkezz meg a szemkörnyék ápolásáról sem, hiszen az öregedési folyamatok legelső és talán legszembetűnőbb jelei a szem körül láthatók. A N°007 Essence Hyaluron/Hyaluron eszencia minden évszakban jó választás. Intenzíven hidratálja az érzékeny szemkörnyéki területet, kisimítja a finom ráncokat és csökkenti a puffadtságot.

Szépség eszenciáinkat ide kattintva tudod megrendelni >>>
x